23948sdkhjf

Linas Matkasse utsett till Gasell 2013

Linas Matkasse blev Stockholms Digitala Gasell 2013.
DIs Digital Gasell är ett pris som delas ut till företag som har tagit vara på internets möjligheter för att utveckla sin verksamhet och uppfyller de grundläggande Gasellkriterierna.

- Vi är mycket glada och stolta för det här priset. Det ger oss ännu mer energi och glädje att bli ännu bättre på det vi gör, säger Niklas Aronsson, vd på Linas Matkasse i ett pressmeddelande.

1000% tillväxt på tre år
Gustav Radell, marknadschef på Google Sverige, läste upp motiveringen som löd:
”Priset går till ett företag som många av oss småstressade stockholmare känner väl till. Och ni med entreprenörsådror kanske någon gång relaterat till företagsidén med orden ”fasen, att jag inte tänkte på det själv” – så självklar känns den.
Tillväxten på över 1000% de senaste 3 åren är imponerande. Än mer imponerande är hur man med internets hjälp och framväxt vänt upp och ner på ett analogt och till synes orubbligt konsumentbeteende, och genom sin framgång även inspirerat och visat vägen för andra snarlika affärsidéer. Eller för att använda grundarnas ord: ”Det som började som en önskedröm i en stressad småbarnsfamilj, har nu utvecklats till ett företag som planerar och levererar en miljon middagsportioner från Boden i norr till Ystad i söder – varje månad!”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078