23948sdkhjf

Slakteri värvar från stjärnkock

Slow Food-gastronom tar över ansvaret för etiskt kött hos Hälsingestintan.
Slakteriföretaget Hälsingestintan, som i mitten av november blev först i världen med att erbjuda full spårbarhet, har rekryterat Jaqueline Cavazza, som tidigare arbetade med satsningen Matbordet på stjärnkocken Mathias Dahlgrens restaurang Matsalen på Grand Hotel i Stockholm.

Läs också: Hälsingestintan först med total spårbarhet

Det är hon som ansvarar för konceptet "etiskt kött" hos Hälsingestintan.

— Vår satsning på kvalitet är långsiktig och vi är envisa. Att ha Jacqueline med i gänget höjer våra ambitioner till en helt ny nivå, hon har en unik kompetens och bakgrund. Det är fantastiskt att hon jobbar hos oss, säger Britt-Marie Stegs, vd för Hälsingestintan, i ett pressmeddelande.

Läs också: Mobilt slakteri har blivit världssnackis
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078