23948sdkhjf

Frasses intar Stockholm

Milstolpe när den norrländska hamburgerkedjan öppnar sin första restaurang i huvudstaden.
Frasses Hamburgare är ett välbekant varumärke i landets norra delar och har sedan länge etablerat sig även i andra delar av Sverige, som i Kalmar, Lidköping och Karlskoga.

Under våren slår kedjan upp dörrarna till sin första restaurang i Stockholm, belägen på Odengatan. Restaurangen kommer att drivas av franchisetagarna Anton Budak och Samuel Agirman, som också driver gamingcentret Inferno Online.

Lokalen är byggd utifrån ett nytt inredningskoncept. Designen ska föra tankarna till Norrland och blir stilbildande för kommande etableringar, då Frasses vill skapa en tydligare restaurangprofil.

Vad betyder det för Frasses på lång sikt att ni nu finns etablerade i Stockholm?

— Det är en stor marknad och förhoppningen är såklart att på sikt öppna fler restauranger i Stockholm, säger Pernilla Näslund, marknadsansvarig på Frasses, till Food Supply.

Hur ser ni på konkurrensen om burgarpubliken i huvudstaden?

— Konkurransen är tuff i huvudstaden men efterfrågan har länge varit stor på vårt norrländska koncept så vi har goda förhoppningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157