Max blir helt vegetariskt
Under musikfestivalen Way Out West i Göteborg öppnar hamburgerrestaurangen en garanterat köttfri restaurang.
Läs också: Ännu mindre rött kött på Max
— Lanseringen av Green-familjen är vår största succé någonsin, men vi nöjer oss inte med det. Nu tar vi nästa steg för att ännu fler ska upptäcka hur goda vegoburgare kan vara. För oss känns det självklart att göra det tillsammans med Way Out West, en annan organisation som är bäst i klassen när det gäller hållbarhet och som tidigt ställde om till helt vegetariskt, säger Max Sverigechef Christoffer Bergfors, i ett pressmeddelande.
Menyn består av rätter ur den så kallade "Green-familjen", där bland annat en veganburgare finns att beställa. Inbjudan kom från festivalarrangören Luger.
— Max visar vägen med sitt hållbarhetsarbete. Deras tydliga värderingar och engagemang stämmer i mångt och mycket överens med våra. På festivaler finns det ofta en utmaning i att kunna erbjuda besökarna goda, vegetariska rätter snabbt. Där kommer Max in som ett perfekt komplement. Vi är väldigt glada och stolta över att de har tackat ja till inbjudan, säger Patrick Fredriksson, festivalansvarig på Luger, i en kommentar.