23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Effektivare mejeriproduktion

Digitalisering och automatisering är nyckeln till flexiblare, effektivare och mer resursbesparande mejeriproduktion. Läs mer om hur Bürkert kan effektivisera er mejeriproduktion.

Processoptimering i mejeriet med Bürkert

Råmjölksberedning
Krav:
Ökad processeffektivitet genom precisionsstyrning av temperaturen.
Bürkerts lösning:
Våra automationskomponenter för flödesmätning gör det möjligt att exakt justera värme- och kyltemperaturerna i värmeväxlare för effektiv uppvärmning och kylning av mejeriprodukten för att minska energiförbrukningen.

Rengör på plats (CIP)
Krav:
Ökar den ekonomiska effektiviteten vid energi- och materialförbrukning.
Bürkerts lösning:
Exakt styrning av ångtemperatur och rengöringsmedel reducerar energiförbrukningen och underhållsbehovet. FLOWave flödesmätare med flera parametrar identifierar mediebyte för att växla mellan produktion och rengöring utan någon större produktförlust.

Processautomatisering
Krav:
Flexibelt implementerbara automationslösningar för att öka processtabiliteten och förbättra produktkvaliteten.
Bürkerts lösning:
Bürkert är den enda leverantören med en omfattande portfölj för genomförandet av decentraliserade och distribuerade automationskoncept – och kan därför erbjuda neutral konsultation.

Tappning
Krav:
Snabb och repeterbar tappning av mjölken.
Bürkerts lösning:
FLOWave flödesmätare med integrerad satsregulator i kombination med fyllningsventiler – inklusive exakt tryckkontroll i behållaren.

Förpackning
Krav:
Effektiv sterilisering av förpackningar.
Bürkerts lösning:
Med våra nyckelfärdiga system för H2O2-sterilisering av PET-flaskor och kartonger kan du förvänta dig både hög effektivitet och felfri sterilisering.

Läs mer om hur Bürkert kan hjälpa er att nå en effektivare mejeriproduktion.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.065