Servera svenskt kött till bra pris!
Matpriserna är fortsatt höga och kostnaderna har ökat. Man kan göra mycket för att hålla kostnaderna nere och samtidigt servera riktigt gott käk. Istället för rostbiff kan du göra en fantastiskt god stek på bog eller fransyska som kan serveras varm eller kallskuren. Visste du att fransyskan också kan användas för att göra kebab av? Rostas är en god och prisvärd ersättare till oxfilé och ryggbiff och kan lagas till samma rätter. Det finns gott om fina svenska styckningsdetaljer till riktigt bra pris och här hjälper vi dig att hitta dem.
Är det viktigt att köttet är svenskt? Nästan alla äter kött och nästan hälften vill veta var köttet kommer från. 3 av 4 kan också tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat. Locka fler gäster med svenskt kött på menyn!
Läs mer om styckdetaljerna:
Högrev
Bog från nöt
Bog från gris
Rostbiff
Fransyska
Rostas
Oxfilé
Ryggbiff