23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck det senaste för förpackningsindustrin på Scanpack

Välkommen till Scanpack – Skandinaviens ledande förpackningsmässa som hålls på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober 2024. Mobergs finns förstås att besöka i monter B07:72 där vi både presenterar nya spännande leverantörer av förpackningslösningar och nya hungriga medarbetare! Under fyra inspirerande dagar samlas branschledare, förpackningsköpare och leverantörer för att utforska de senaste innovationerna inom förpackningsdesign, material och produktionstekniker.

På Scanpack i Göteborg får du möjligheten att nätverka, ta del av banbrytande lösningar och lära dig mer om hållbara förpackningsstrategier. Mobergs finns i monter B07:72 där vi bland annat presenterar vår senast tillkomna partner Engilico med sitt utbud av lösningar för kvalitets- och produktkontroll i livsmedels- och tillverkningsindustrin. Engilico har specialiserat sig på in-line förseglingsinspektioner för flexibla förpackningar med SealScope.

SealScope är en patenterad in-linelösning som övervakar förseglingsprocessen. Systemet består av en eller flera sensorer, ett stryskåp med pekskärm och intuitiv programvara. Systemet är kompatibelt med nästan alla förpackningsmaskiner som producerar flexibla förpackningstyper.

Sedan tidigare har vi även vår danska samarbetspartner TriVisions marknadsledande vision-baserade lösningar för livsmedels- och förpackningsinspektion i vårt utbud av relevanta lösningar för förpackningsindustrin.

Säkra din plats på Scanpack 2024 här

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.037