23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Anmäl dig nu till seminarium på FoodTech 2024

Anmäl er till seminariet på mässans första dag och lär er mer om ProCera® Natural och skydds- och mognadskulturer från två utvalda Procudan-partner.

Tisdagen den 1 oktober bjuder vi in er till seminariet ”Framtidens mejeri med naturliga lösningar” på årets FoodTech 2024.

Investera 1,5 timme och lämna mässans första dag med ny kunskap.

 
ProCera® Natural och kulturer på agendan

Kom till vårt seminarium där vi har tre heta ämnen på gång:

  1. Vår egen produktchef för ostvax, Maja Duelund, kommer att prata om det 100 % naturliga ostvaxet ProCera® Natural och hur de nya databaserade analysmetoderna kan hjälpa er när ni ska välja ostvax.
  2. Vår partner Lallemand berättar om skyddande kulturer och fördelarna med LALCULT® Protect för livsmedelsproducenter och konsumenter.
  3. Vår partner IGEA Culture kommer att prata om användningen av mognadskulturer för att påskynda mognadsprocessen i ost.
     

Läs mer om seminariet och registrera dig.

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com

Sänd till en kollega

0.031