23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Seminarium på FoodTech 2024

Anmäl er till seminariet på mässans första dag och lär er mer om ProCera® Natural och skydds- och mognadskulturer från två utvalda Procudan-partner.

Tisdagen den 1 oktober bjuder vi in er till seminariet ”Framtidens mejeri med naturliga lösningar” på årets FoodTech 2024.

Investera 1,5 timme och lämna mässans första dag med ny kunskap.

 
ProCera® Natural och kulturer på agendan

Kom till vårt seminarium där vi har tre heta ämnen på gång:

  1. Vår egen produktchef för ostvax, Maja Duelund, kommer att prata om det 100 % naturliga ostvaxet ProCera® Natural och hur de nya databaserade analysmetoderna kan hjälpa er när ni ska välja ostvax.
  2. Vår partner Lallemand berättar om skyddande kulturer och fördelarna med LALCULT® Protect för livsmedelsproducenter och konsumenter.
  3. Vår partner IGEA Culture kommer att prata om användningen av mognadskulturer för att påskynda mognadsprocessen i ost.
     

Läs mer om seminariet och registrera dig.

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com

Sänd till en kollega

0.031