Sponsrat innehåll
Seminarium på FoodTech 2024
Anmäl er till seminariet på mässans första dag och lär er mer om ProCera® Natural och skydds- och mognadskulturer från två utvalda Procudan-partner.
Tisdagen den 1 oktober bjuder vi in er till seminariet ”Framtidens mejeri med naturliga lösningar” på årets FoodTech 2024.
Investera 1,5 timme och lämna mässans första dag med ny kunskap.
ProCera® Natural och kulturer på agendan
Kom till vårt seminarium där vi har tre heta ämnen på gång:
- Vår egen produktchef för ostvax, Maja Duelund, kommer att prata om det 100 % naturliga ostvaxet ProCera® Natural och hur de nya databaserade analysmetoderna kan hjälpa er när ni ska välja ostvax.
- Vår partner Lallemand berättar om skyddande kulturer och fördelarna med LALCULT® Protect för livsmedelsproducenter och konsumenter.
- Vår partner IGEA Culture kommer att prata om användningen av mognadskulturer för att påskynda mognadsprocessen i ost.