23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Få en kostnadsfri översyn av era förpackningar

Procudan erbjuder en kostnadsfri genomgång av förpackningslösningar i plastlaminat och papper. Våra experter hittar ofta förbättringar i de små detaljerna och gör det lättare för er att göra rätt.

Att hitta den optimala förpackningen för en livsmedelsprodukt kan kräva både kunskap och ihärdigt arbete.

För den rätta lösningen varierar beroende på en lång rad faktorer, inte bara själva produkten och dess hantering, utan även marknad, lagstiftning och den senaste tekniska utvecklingen inom förpackningar.

Därför erbjuder Procudan en kostnadsfri genomgång av förpackningslösningar som en tjänst för både nuvarande och potentiella kunder.

Procudans experter har många års erfarenhet av att optimera och leverera förpackningar till livsmedelsproducenter.

Ändå kan det vara svårt att på förhand veta var man hittar den bästa lösningen. Det beror delvis på att det ofta är de små förbättringarna som gör skillnaden, förklarar Account Manager Martin Nord.

- Det är sällan som en tillverkare använder förpackningar som är helt felaktiga. Tvärtom har man ofta gjort ett val som bygger på noggranna överväganden. Vårt bidrag är att kunna leta efter de detaljer som kan göra skillnad ur ett helhetsperspektiv, förklarar han.

 

Starka partner inom livsmedelsindustrin

Procudan samarbetar med ett antal förpackningstillverkare inom EU. Detta partnerskap ger inte bara stor flexibilitet, utan också stor säkerhet när det gäller både kvalitet och leverans.

- Vi är inte bara ett erfaret internt team, vi har också ett starkt nätverk av europeiska förpackningspartner som kan erbjuda ett mycket brett utbud av lösningar baserade på den senaste kunskapen. Och det är dessa kompetenser vi använder för att säkerställa de bästa förutsättningarna och leveranssäkerheten för våra kunder”, förklarar Martin Nord. 


Prata med en expert på Scanpack

Procudan är på plats på årets upplaga av Scanpack i Göteborg. Ni hittar oss i monter F01:50, nära Packaging Plaza.

Men det är redan nu möjligt att boka ett möte med en av våra experter när det passar er.

Boka ett möte på Scanpack här

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com

Sänd till en kollega

0.031