23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Våra lösningar för automatiseringsprocesser i mejerier

Digitalisering och automatisering är nyckeln till flexiblare, effektivare och mer resursbesparande mejeriproduktion. Intelligenta nätverksbaserade produkter och system från Bürkert finns tillgängliga för just dessa processer – med stora fördelar för underhåll och service.

Genom att bygga effektiva reglerkretsar med intelligent nätverksbaserade fältenheter kan funktioner läggas ut på fältnivå – resultatet är mindre programmeringsarbete, flexibel integration och snabbare driftsättning. Detta gör det möjligt att optimera processerna i mejerianläggningar som innehar vätska, luft eller gas – även i kontinuerligt pågående processer. Dessutom sparar exakt mediestyrning energi och minskar onödigt avfall i CIP-processen (Clean in Place).

För att automatisera produktionsanläggningar levererar vi en branschorienterad portfölj för implementering av decentraliserade och distribuerade automationskoncept – inklusive universella, intelligenta lösningar för integrering av alla kommersiellt tillgängliga processventiler. På samma sätt svarar vi på den ökade efterfrågan på individuella lösningar för mindre batcher och erbjuder också ett brett utbud av alternativ för att genomföra planerat underhåll för att undvika driftsstopp.

Läs mer på Bürkerts hemsida.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031