23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Edwards för farmaceutiska applikationer

Vakuumpumpar av högsta kvalitet för din kritiska produktion av läkemedel.

Edwards erbjuder en rad torra vakuumpumpsystem som är särskilt lämpade för farmaceutiska applikationer. Dessa pumpar spelar en avgörande roll i olika processer inom läkemedelsindustrin och säkerställer stränga kvalitets- och säkerhetsstandarder. 

Torrvakuumteknik: Edwards torrvakuumteknik ger kostnadsfördelar och miljövänlig drift. Torra pumpar är idealiska för farmaceutiska applikationer tack vare sin tillförlitlighet och effektivitet.

Applikationer: Oavsett om du tillverkar läkemedel i bulk, mellanprodukter eller aktiva farmaceutiska ingredienser (API) har Edwards lösningar för kritiska processer. Dessa omfattar frystorkning, indunstning, kristallisering och sterilisering.

Specifika pumpar:

  • CXS, EDS, CDX och EDP-serien: Edwards erbjuder en rad torrpumpar som är anpassade för läkemedelsindustrin. 
  • Kontinuerlig frystorkning: Edwards GXS torrskruvpumpar är särskilt effektiva för kontinuerliga frystorkningsprocesser, vilket eliminerar behovet av kylkondensatorer.

Läs mer om Edwards på vår hemsida:

AxFlow erbjuder utrustning för hantering av vätskor för det bredaste utbudet av industrier och applikationer. Hos AxFlow får du individuell rådgivning från processingenjörer med branscherfarenhet och ett urval av världsledande processutrustningsteknik.

Behöver du stöd i att välja rätt pump för dina behov? Tveka inte att ta kontakt. AxFlows experter och ingenjörer kan erbjuda vägledning för att välja, specificera, installera och underhålla din utrustning.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

RW
Roland Wik
Försäljningsingenjör Biomedicin & Läkemedel
+46 08-602 22 28 roland.wik@axflow.se

Sänd till en kollega

0.031