23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EGATEC ställer ut på Scanpack 2024!

EGATEC presenterar våra förpackningsmaskiner och hela vårt utbud av end-of-line-lösningar på Scanpack i Göteborg  d. 22-25. Oktober, och vill i detta sammanhang bjuda in dig att komma gratis till mässan. Använd länken nedan när du anmäler dig till mässan för att få gratisbiljetter till mässan. 

Genom åren har vi på EGATEC A/S i Odense utvecklat och levererat många maskiner till förpackningsindustrin
- sedan 2016 har vi fokuserat på maskiner och lösningar för end-of-line, speciellt lastare, kartongpackare, dispensering, palletering & robotar.

Idag kan vi leverera ett väl beprövat och komplett program av maskiner för att packa produkter i öppna lådor och lådor. - helintegrerad med tomlådahantering (kartong & plast), lådlyftning och stängning samt palletering. Vår utrustning packar allt från frukt och grönsaker, till mejeriprodukter, kött, husdjursmat, skaldjur, madrasser, byggmaterial och mer.

EGATEC A/S utvecklar, producerar och servar maskinerna själva här i Odense, där även våra produktions- & testanläggningar finns. Vi har även en rad vertikala och horisontella flödesomslag, brickförslutare och brickdispensers och kan därför vara din partner i en nyckelfärdig lösning inom förpackningsutrustning.

- Alla våra maskiner och lösningar levereras med styrning & automation - Vi har alla ingenjörsdiscipliner anställda i egen regi, vilket ger dig trygghet när du köper våra lösningar.

Bifogat finns en broschyr som visar ett antal av våra standardlösningar.

Våra experter visar upp några av våra maskiner och är redo att ge dig råd. Vi hoppas att du kommer förbi för en pratstund om hur vi kan hjälpa dig med din produktion.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
VAT nummer: DK27348440

Kontaktperson

JOK
Jeppe Ormhøj Kristensen
jok@egatec.dk

Sänd till en kollega

0.047