23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand Group förvärvar Park Hose and Gaskets i Storbritannien

Hydroscand växer! Hydroscand Group förvärvar Park Hose and Gaskets, en väletablerad specialist inom slangmontering och testning av industrislangar, baserad i Warrington, Storbritannien. Park Hose and Gaskets är känt för sin expertis inom kompositslangar och servar flera industrier, inklusive tankfartyg, petrokemi, läkemedel, livsmedel och avfallshantering.

Detta strategiska förvärv är en del av Hydroscand Groups pågående arbete med att stärka sin position på den brittiska marknaden för industrislangar. Park Hose and Gaskets kommer att fortsätta sin verksamhet från sin nuvarande anläggning i Warrington, med bibehållen kompetent personal och samma högkvalitativa service som kunderna vant sig vid.

– Förvärvet av Park Hose and Gaskets representerar ett viktigt steg för att utöka Hydroscands närvaro inom det brittiska segmentet för industrislangar. Genom att kombinera båda företagens styrkor kommer vi att leverera större värde till våra kunder, erbjuda ett bredare produktsortiment och ett mer omfattande leveransnätverk. Vi ser starka tillväxtmöjligheter, säger Frida Norrbom Sams, VD för Hydroscand Group.

Park Hose and Gaskets befintliga kunder kommer nu att dra nytta av Hydroscands bredare distributionsnätverk, vilket möjliggör snabbare och mer effektiv leveransservice. Samtidigt får Hydroscands kunder tillgång till Park Hoses utökade sortiment av specialiserade industrislangprodukter.

Mark Wood och Paul Rebbitt, ägare av Park Hose and Gaskets, delar också sin entusiasm för partnerskapet och säger:

– Vi är glada över att ansluta oss till Hydroscand-familjen och fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster. Med stöd från Hydroscand kan vi växa och erbjuda våra kunder ett ännu bredare utbud av lösningar, samtidigt som vi behåller samma expertis och kundvård.

Förvärvet slutfördes torsdagen den 3 oktober 2024. Båda företagen är övertygade om att detta partnerskap kommer att påskynda deras tillväxt och skapa långsiktiga fördelar för deras kunder i Storbritannien med omnejd.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Sänd till en kollega

0.047