23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny ljusbom – idealisk för användning i krävande miljöer som kyl- och frysanläggningar

OEM Automatic lanserar SH4 Aktiv/Passiv ljusbom från Datasensing, en innovativ lösning för säkerhet inom svensk industri. Den erbjuder enkel installation, kostnadseffektivitet och anpassningsbara varianter, idealisk för krävande miljöer och förbättrad säkerhetsstandard på arbetsplatsen.

Anpassad för krävande industrimiljöer
SH4 är designad för att fungera under extrema förhållanden med ett driftstemperaturområde från -30°C till +55°C. Denna robusthet gör ljusbommen idealisk för användning i krävande miljöer som kyl- och frysanläggningar, där pålitlighet och säkerhet är av högsta prioritet.

Enkel installation och minskade kostnader
Med SH4s unika kombination av aktiv och passiv teknologi förenklas installationen. Här arbetar en aktiv enhet tillsammans med en passiv enhet som har integrerade formgjutna speglar, vilket drastiskt minskar kabelbehovet. Installationen kräver bara kablage på en sida, vilket minskar installationskomplexiteten och därmed också kostnaderna.

Kompakt design för flexibla installationer
En annan fördel med SH4 är dess kompakta konstruktion utan dödzoner, vilket möjliggör installation även i trånga utrymmen. Detta gör den perfekt för logistik- och tillverkningsmiljöer där det ofta finns begränsat med utrymme.

Anpassningsbar lösning för olika säkerhetsbehov
SH4 erbjuder fyra olika varianter – Basic, Standard, Standard Muting och Advance – vilket ger företag möjlighet att välja den lösning som bäst matchar deras säkerhetskrav. Detta tillvägagångssätt säkerställer att kunderna inte betalar för funktioner de inte behöver, samtidigt som de får en optimal säkerhetslösning.

Enkel integration och tillbehör för ökad stabilitet
Den modulära uppbyggnaden av SH4 gör den lätt att integrera i befintliga system, med flera alternativ för skyddsfält och ljusstrålar. För extra stabilitet erbjuder OEM Automatic även TTR-skyddsstolpar som tillbehör, vilka ger ökat skydd och flexibilitet vid installation, särskilt i miljöer med hög vibration.

OEM Automatic, som är specialiserade på att leverera komponenter och lösningar till svensk industri, understryker med SH4 att säkerhet och enkelhet kan gå hand i hand. För maskintillverkare inom automation och produktion är SH4 en stark kandidat för att förbättra säkerhetsstandarden på arbetsplatsen.

Läs mer och kolla in produkten här!

Om OEM Automatic
OEM Automatic är en av de främsta leverantörerna av industriautomationskomponenter i Europa. Vårt omfattande och varierade sortiment, sammansatt av produkter från marknadsledande tillverkare, ger våra kunder en unik möjlighet att samla sina inköp hos en enda leverantör.

Vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder tillgång till högkvalitativa produkter från branschens mest framstående tillverkare. Dessutom stödjer vi våra kunder i deras utvecklingsprojekt och möjliggör för dem att effektivisera sina inköpsprocesser. Våra erfarna produktansvariga och säljare är dedikerade till att hjälpa kunderna att hitta de tekniskt mest optimala lösningarna.

Snabba leveranser, tydliga besked och transparent information är grundläggande för oss. Vi strävar efter att göra det enkelt och effektivt att ha OEM Automatic som partner. Vår verksamhet är resultatet av en dröm om att skapa ett familjeföretag och effektivisera den svenska industrin.

Läs mer om oss här!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047