Prisvärda styckningsdetaljer
Man kan göra mycket för att sänka kostnaderna och samtidigt servera riktigt gott käk. Vilka prisvärda köttdetaljer föredrar du?
Det finns många prisvärda och smakrika köttdetaljer som kan ge samma goda rätt. Har du testat att använda den lite mer okända och billigare bogen istället för högrev i grytan, eller varför inte byta djurslag helt och göra en gryta på grisbog? Byt ut rostbiffen till den fantastiskt goda men mer okända fransyskan. Visste du att fransyskan också kan användas för att göra kebab av? Det finns gott om fina svenska styckningsdetaljer till riktigt bra pris och här hjälper vi dig att hitta dem.
Är det viktigt att köttet är svenskt? Ja, så klart är det viktigt. Det bekräftas också av att nästan hälften av alla konsumenter och gäster vill veta var köttet kommer från. 3 av 4 kan också tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat. Du kan alltså locka fler gäster med svenskt kött på menyn!