23948sdkhjf

Mat.se satsar på ny funktion

Mat och kärlek har alltid gått hand i hand. Och vägen till hjärtat går som bekant via magen. Mat.se har tagit fasta på detta när de nu lanserar sin nya matchningsfunktion på sajten.
Hjärtat vid kundens favoriter visar vad varje kund gillar att handla. Det går att favoritmarkera allt från varor till hela recept för att man lätt ska kunna hitta sina favoriter i butiken och bland recepten.

— Med favoritmarkeringarna går det att få ett ganska bra bild av matvanor och smak. Lika barn leka bäst heter det ju och vi ser en fantastisk möjlighet att hjälpa våra kunder att hitta rätt i dejtingdjungeln. Vi erbjuder ett enkelt sätt att träffa nya människor, säger Måns Danielson, VD på Mat.se i ett pressmeddelande.

Långsiktig satsning

— Vi tänker långsiktigt. Kan vi hjälpa till genom att skapa en naturlig mötesarena för männiksor att träffas och knyta nya kontakter har vi kommit en god bit på väg. En central del i vår affärsidé är att bidra till en hållbar utveckling. Det är dit vi vill och detta är ett steg i helt rätt riktning, säger Måns Danielson.

Den nya matchningsfunktionen lanseras i dag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063