23948sdkhjf

à la Carte Food Scandinavia investerar i Sverigeskafferiet

à la Carte Food Scandinavia investering i Sverigeskafferiet är en del av en långsiktig strategi för att fortsätta ta marknadsandelar.
Genom delägarskapet i Sverigeskafferiet får à la Carte tillgång till nya produktgrupper och till förädling av utvalda delar av à la Carte sortimentet, med hjälp av Sverigeskafferiets unika kunskap och metoder, enligt ett pressmeddelande.

- Vår långsiktiga strategi är att fortsätta att växa och ta marknadsandelar, säger Lars Stenberg, styrelseordförande i à la Carte Food Scandinavia AB. Produktutveckling och innovation är viktigt för oss och det är just Sverigeskafferiets innovativa och kvalitetsmedvetna förmåga och portfölj som vi sökt inom à la Carte.

En långsiktig relation
Sverigeskafferiet i sin tur får tillgång till ett omfattande distributionsnät, säljkår och moderna produktionslokaler i Norrköping.

- Vi har medvetet fokuserat på produktutveckling i övertygelsen att rätt partner en dag ska knacka på dörren. Att det blev à la Carte Food är mycket glädjande. deras delägarskap ger oss stora möjligheter till utveckling, distribution, försäljning och tillverkning vi knappt vågat drömma om, säger Sverigeskafferiets Lasse Schönemyr.

- Vår erfarenhet av att bygga upp effektiv och lönsam försäljning ger Sverigeskafferiet större möjligheter till god försäljningsutveckling och till fortsatt utveckling av verksamheten. Vi bygger en långsiktig relation och Sverigeskafferiets kompetens kommer att vara viktig i vår fortsatta utveckling inom dagligvaruhandel, restaurang och storkök, avslutar Lars Stenberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125