23948sdkhjf

Fazer Group stärker sin närvaro inom Corporate Responsibility i Sverige

Mariana Granström har utsetts till Senior Specialist, Corporate Responsibility, med ansvar för Fazer-koncernens miljöarbete i samtliga verksamhetsländer.
Marianas ansvarsområde inkluderar utveckling och koordinering av Fazer-koncernens miljöprogram, samt Fazers företagsansvarsprogram i Sverige, enligt ett pressmeddelande.

Mariana Granström har magisterexamina i miljöledning och kommer närmast från London där hon arbetat som miljöledare på Skanska och som hållbarhetskonsult på Eco Consultancy. Mariana, vars specialitet är miljöledning och resurshushållning, har erfarenhet från flera stora infrastrukturprojekt.

- Fazer-koncernen sätter sitt företagsansvar i centrum. Marianas kompetens och internationella profil gör henne helt rätt för att driva vårt miljöarbete, säger Anne-Maria Flanagan, Director, Corporate Responsibility, Fazer-koncernen.

Fazers miljöprogram
På Fazer har Mariana två ansvarsområden. Dels ska hon utveckla och leda Fazer-koncernens miljöarbete, dels ska hon utveckla processer, utbildning och kommunikation inom miljö- och företagsansvar för Fazer i Sverige.

- Jag inspireras av att arbeta för ett välkänt och respekterat företag som verkar inom en bransch som spelar en central roll i ett hållbart nyttjande av resurser. Jag hoppas kunna bidra till att stärka Fazers roll och röst i miljödebatten såväl i Sverige som i övriga verksamhetsländer, säger Mariana Granström.

Fazer är idag verksamt i åtta länder och Fazers produkter finns i över 40 länder. Fazers miljöansvar fokuserar bland annat på miljökonsekvenserna av biprodukter och avfall från råvaror, produkter och produktion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078