23948sdkhjf

Mackor och sallader växer mer än färdigrätter

Den positiva utvecklingen för kyld färdigmat tog stopp under 2022. Däremot växer frysta rätter fortfarande i volym. 




Under det senaste året har segmentet för kylda färdigrätter minskat med 1 procent i volym efter att ha haft en stadig tillväxt åren dessförinnan. Kategorin kylda mellanmål tog ännu mer stryk och tappade hela 8 procent. Det visar siffror som analysföretaget NielsenIQ tagit fram åt Fri Köpenskap.

– Vi har länge haft megatrenden med bekvämlighet...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079