23948sdkhjf

Packdesign AB inleder samarbete med tyska Webomatic GmbH

Packdesign AB utökar sin portfölj och inleder samarbete med tyska Webomatic GmbH.
Under årets IFFA mässa beslutade Packdesign AB och Webomatic GmbH att samarbeta på den svenska marknaden. Webomatic har ett brett produktsortiment av vakuum maskiner, allt från små kammarmaskiner till industriella djupdragningsmaskiner. Företaget grundades 1958 och har hunnit med att tillverka mer än 100 000 maskiner.

Bra komplement för Packdesign
Lundbaserade företaget Packdesign som är specialiserad på att konstruera, tillverka och installera alla typer av tillbehör och verktyg till förpacknings- maskiner ser detta som ett intressant komplement till sin verksamhet.

- Många av våra kunder som söker ny förpackningsmaskin vänder sig till oss med en förfrågan. Hittills har vi bara kunnat erbjuda en begagnad maskin eller fått förmedla en kontakt vidare men nu kan vi själva hjälpa våra kunder på ett bättre sätt om de önskar det säger Roger Kalitta, konstruktör på Packdesign i ett pressmeddelande.

- Samarbetet med Webomatic skapar en ännu starkare plattform för fort- satt expansion för Packdesign. fortsätter Aril Isacsson, försäljnings- och marknadsansvarig på Packdesign. Vi är glada att kunna hjälpa våra kunder hela vägen, att ge dem alternativet att kunna köpa även en ny förpackningsmaskin av oss
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078