ICA Kvantum i Kungsbacka Årets kött- och charkuteriavdelning
På Dagligvarugalan utsågs ICA Kvantum i Kungsbacka till Årets kött- och charkuteriavdelning.
- Det är roligt att se den kreativitet i köttdisken som ICA Kvantum i Kungsbacka har, säger Svenskt Kötts VD Maria Forshufvud i ett pressmeddelande.
Motivering för priset lyder: "Denna butik har en kött- och charkuteriavdelning där medarbetare, sortiment, exponering och säljteknik håller högsta nivå. Här får kunderna kunskap inom kött och charkuterier som svarar mot alla deras inköpsbehov.”
Mycket lokalt kött
Anette Andersson som är säljledare för kött och delikatess på ICA Kvantum i Kungsbacka tog emot priset tillsammans med butikens styckmästare och avdelningsansvarig Bruno Tschanz.
- Vi köper mycket lokalt kött och pratar gärna kött och styckdetaljer med våra kunder, berättar Anette Andersson. Vår styrka är att ha kunnig personal bakom disken.
- Kunderna lär sig och blir mer nyfikna ju mer vi har att berätta, säger Bruno Tschanz. Många känner trygghet i att handla just svenskt kött.