23948sdkhjf

S:t Eriks och Mathias Dahlgren i bryggsamarbete

S:t Eriks & Mathias Dahlgren lanserar ett nytt Påsköl.
Bryggaren Jessica Heidrich på S:t Eriks och krögaren Mathias Dahlgren har ett bryggsamarbete där de tillsammans skapar öl till svenska mathögtider. De två föregående åren bryggde de Mathias Dahlgren & S:t Eriks Påsköl som tack vare den positiva responsen och höga efterfrågan nu lanseras igen.

Ölet är en modern mörk påsklager hantverksbryggd med pilsnermalt, karamellmalt och specialrostad chokladmalt, och kryddad med humlesorterna Centennial och Amarillo.

– Påsken är en av våra viktigaste mathelger som också ger en föraning till vårens primörer. Påskmaten innehåller allt från lättare rätter till smakrikt lamm och fet lax. Vårt påsköl är bryggt för att vara både elegant och mustigt och därmed passa till det mesta av den klassiska påskmaten, säger Mathias Dahlgren i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125