23948sdkhjf

Martin Olsson Cashar byter namn

Byggandet av restaurangbutik i Bromma är första steget iMartin & Serveras omprofilering.
Just nu bygger grossistjätten Martin & Servera en ny restaurangbutik i Bromma. Butiken, som ska stå klar i vår, blir den första enheten med namnet Martin & Servera Restaurangbutiker. Det tidigare namnet, Martin Olsson Cashar, ska fasas ut helt och hållet när grossisten vill skapa en moderna identitet.

— Vi genomför de här förändringarna för Martin Olsson Cashar, som är ett dotterbolag till Martin & Servera, för att tillsammans få ett tydligt varumärke oavsett i vilken kanal våra kunder möter oss. Vi är stolta över den bredd vi har i erbjudandet tillsammans med våra dotterbolag och de möjligheter det öppnar för att utveckla våra kunders affär. Det känns naturligt att vi nu tar steget att utveckla Martin & Servera Restaurangbutiker till att nå nya kundgrupper, sådana som idag kanske tycker att det är ett stort steg att använda sig av en grossist, säger Kristina Ossmark, marknadsdirektör på Martin & Servera, i ett pressmeddelande.

Martin & Servera avslöjar samtidigt att de håller på med en "utvecklingsresa" som på sikt kommer att innebära nya butiker öppnas runt om i landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095