23948sdkhjf

"Ska bli norra Europas ledande mässa"

Maskiner ska möta ingredienser i Malmö.
Två grenar inom livsmedelsindustrin beblandas när arrangemangen Food Chain Nordic och Food Ingredients hålls samtidigt i Malmömässan 6-7 april. Därmed får branschföreträdare för produktionsutrustning, pack, logistik möta representanter för ingredienssidan.

— Med de två mässorna skapas ett brett mässarrangemang med både utrustning och ingredienser för livsmedelsproduktion, säger Mia Eskengren, projektchef hos Easyfairs Scandinavia, som arrangerar mässan.

Enligt Easyfairs har denna typ av mötesplats varit efterfrågad av marknaden, inte minst för att behovet för livsmedels- och dryckesproducenterna att snabbt ställa om för att möta konsumenternas krav. Utrustning och maskiner kopplas i allt högre grad till hantering av ingredienser.

"Det finns därför ett tydligt intresse hos både storskaliga och småskaliga livsmedels- och dryckesproducenter att samlat se utbudet av både utrustning och ingredienser för livsmedelsproduktion", skriver mässarrangören i ett pressmeddelande.

— Målet är att hela arrangemanget på sikt ska bli norra Europas ledande fackmässa för livsmedels- och dryckesindustrin, säger Mia Eskengren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078