23948sdkhjf

Hon tar över som presschef på Orkla

Cecilia Franck ska bidra till ökad kännedom om Orklas 24 varumärken.
Orkla Foods Sveriges nya presschef heter Cecilia Franck. Hon efterträder Eva Berglie, som sedan årsskiftet är kommunikationschef på Santa Maria.

Läs också: Orklas presschef går till Santa Maria

Cecilia Franck tillträder tjänsten 1 mars och rapporterar till kommunikationschef Helén Knutsson.

— Jag är väldigt glad över att Cecilia har tackat ja till att axla rollen som ny presschef hos oss. Under 2014/2015 har vi lagt en stark grund för företagets PR-arbete och jag är övertygad att med Cecilias bakgrund inom matbranschen, kommer vi att utveckla arbetet ytterligare och flytta fram våra positioner än mer, säger Helén Knutsson, kommunikationschef på Orkla Foods Sverige, i ett pressmeddelande.

Cecilia Franck är utbildad journalist och har tidigare arbetat på Helsingborgs Dagblad, Sydsvenskan och Skånska Dagbladet. För åtta år sedan grundade hon ett nätverk för egenföretagare inom kommunikationsbranschen, Södra Esplanaden.

Hon har varit kommunikationsansvarig för innovationsklustret Livsmedelsakademin och olika regionala livsmedelsprojekt som Smaka på Skåne och Skånes Matfestival.

— Det känns fantastiskt roligt och spännande att få vara en del av ett livsmedelsföretag som arbetar så aktivt med frågor som rör transparens, trovärdighet och hållbarhet. Jag ser fram emot att tillsammans med andra inom bolaget, driva arbetet framåt för att uppnå Orkla Foods Sveriges högt satta mål inom PR och förtroendekommunikation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081