23948sdkhjf

Mathem i sigillsamarbete

Nätbutiken gör det lättare att handla miljömärkt.
— Våra kunder är medvetna om vad de köper och väljer gärna sina varor med omsorg. Produkter med svenskt ursprung är alltid efterfrågade. Märkningen från Svenskt Sigill kommer nu göra det ännu lättare för våra kunder att välja kvalitetssäkrade svenska varor säger Per Sandström, sortimentschef Mathem.

Mathem uppger att bolaget därmed blir först med att erbjuda sina kunder ett lätt sätt att välja hållbart producerad mat från svenska producenter. Det genom kategorin Svenskt Sigill, där kan kunderna välja varor som bär den svenska miljömärkningen.

— Antalet företag som erbjuder konsumenter att göra sina livsmedelsinköp på nätet växer och vi är så glada för att MatHem i samarbete med oss väljer att lyfta fram varor med Svenskt Sigill. Jag är övertygad om att Mathems kunder kommer att uppskatta möjligheten att på ett enkelt sätt välja varor från ansvarsfulla producenter runt om i Sverige säger Britt Rahm, vd på kvalitetssäkringsföretaget Sigill Kvalitetssystem, som äger märkingen Svenskt Sigill.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078