23948sdkhjf

Godisfabrik byter säljbolag

Det blir Bräuner Sverige som ska lansera Aromas nya godissortiment.
När Aroma ska lansera ett nytt sortiment med Fairtrade-märkt godis som är fritt från tillsatser tar man hjälp från säljbolaget Bräuner Sverige.

— Genom Bräuner får vi tillgång till en stark och kompetent säljkår som redan har en upparbetad kontaktbas i Svensk dagligvaruhandel, säger Per Henérius, kommersiellt ansvarig och delägare i Aroma.

Konfektyrfabriken Aroma grundades 1921 och har tillverkning i Skarpnäck söder om Stockholm och i Torshälla utanför Eskilstuna,

Bräuner Sverige samarbetar sedan tidigare med TePe, Björnekulla och Cocio/Starbucks för försäljning till den svenska dagligvaruhandeln. Företaget är ett dotterbolag till Bräuner A/S, som är nordisk distributör för giganten Procter & Gamble.

— Allt fler konsumenter är måna om hur produkterna de äter är tillverkade och hur deras konsumtion påverkar både dem själva och världen. Vi ser fram emot att genom Aromas nya sortiment kunna erbjuda dagligvaruhandeln fler sorters kvalitetskonfektyr som kan ätas med gott samvete, säger Vd Lars Metall, som tidigare varit vd på Haribo och Stork.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078