23948sdkhjf

O’Learys till Etiopien

Medarbetare följer med Svenska FN-förbundet för att följa upp restaurangkedjans skolmåltidsprogram Meal4Meal.
Medarbetare från O’Learys åker på Svenska FN-förbundets resa till Etiopien för att möta barn som tack vare O’Learys skolmåltidsprogram Meal4Meal får gå i skolan. Resan genomförs för att på djupet förstå vad Meal4Meal ger till människorna och samhället och vilka fler insatser som kan göras.

– Det här är en omfattande och helhjärtad satsning inom vårt CSR-program, säger Christian Bellander, tillfällig vd på O’Learys Trademark, i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Jag är mycket stolt och glad över att vi som restaurangkedja hittills har bidragit till närmare 1 400 000 skolmåltider i Etiopien och DR Kongo.

Deltagare på resan är ambassadörer från O’Learys restauranger. Dessa ambassadörer har med lokalt engagemang runt om i Sverige bidragit till stora insatser i projektet.

– För mig har det varit en dröm att någon gång jobba som volontär. Att nu få resa till Etiopien tillsammans med Svenska FN-förbundet känns som att en del av drömmen besannas och jag tror att det kommer bli en oerhört stark upplevelse som jag kommer bära med mig för livet, säger Veronica Björklund, area manager och ambassadör på O’Learys Trademark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079