23948sdkhjf

Carlsberg värvar marknadsdirektör

Anna Hällöv byter korvtillverkning mot bryggeri.
Carlsberg Sveriges avgående vd Mark Jensen har fungerat som tillförordnad marknadsdirektör sedan december. Nu har bryggerijätten hittat en efterträdare i Anna Hällöv,

Hon kommer närmast från på småländska korvtillverkaren Stensåkra Charkuteri & Deli, där hon varit försäljnings- och marknadschef.

— Att Anna nu kommer till Carlsberg Sverige känns mycket bra. Jag är övertygad om att hon blir en positiv kraft i ledningsteamet och att hon tillsammans med marknadsavdelningen kommer att stärka och utveckla den positiva trend som vi har haft de senaste åren, säger Mark Jensen, i ett pressmeddelande.

Anna Hällöv har tidigare arbetat på Coop där hon var ansvarig för egna märkesvaror och haft olika roller inom sälj och marknad hos Unilever.

— Som konsument köper jag redan idag många av Carlsberg Sveriges starka varumärken. Att nu få vara med och utveckla dem och stärka affären känns väldigt spännande och utmanande. Jag har även nyfiket följt Carlsbergs övergripande arbete inom hållbarhet vilket är mycket inspirerande. Jag ser fram emot att träffa teamet och alla nya kollegor inom kort, kommenterar Anna Hällöv .

Anna Hällöv är ny marknadsdirektör på Carlsberg Sverige från och med 1 juni.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078