23948sdkhjf

Han tar över Eson Pac

Fredrik Ståhl går från styrelseordförande till vd för Eson Pac Group. Samtidigt blir Ann Rydholm ny styrelseordförande.
I juni 2015 sålde Postnord och grundarfamiljen Eliasson en aktiemajoritet i Eson Pac Group till Inter Ikea Investments. Det låg bakom beslutet att låta ersätta vd och koncernchefen Michael Bolin. I stället gick Lars Richardson, som var ansvarig för etikettverksamheten inom Eson Pac, in som tillförordnad vd.

Läs också: Förpacknings-vd får lämna

Nu står det klart att styrelseordförande Fredrik Ståhl går in som permanent vd. Den 1 juni återgår Lars Richardsson till sin tidigare position som ansvarig för etikettverksamheten inom Eson Pac.

— Det är den perfekta tidpunkten för Fredrik Ståhl att tillträda som Eson Pacs nästa vd. Med ägarnas gemensamma ambitioner att bli ett erkänt europeiskt företag, tar Eson Pac ytterligare ett steg framåt och in i ett nytt skede i utvecklingen. Fredriks långa erfarenhet från förpackningsindustrin, internationellt ledarskap och förmåga att ingjuta energi och skapa drivkraft i organisationer är precis de ledaregenskaper Eson Pac behöver i detta skede, säger Henrik Jonsson, vd för ägare Nalka Invest, i ett pressmeddelande och fortsätter:

— Vi är även glada att Ann Rydholm accepterat rollen som Styrelseordförande, detta knyter samman vår framtid med den kultur och historia som Ann och hennes familj byggt upp i företaget.

Ny styrelseordförande blir Ann Rydholm.

— Jag är helt trygg i beslutet av Fredrik som vd för vårt fina företag och jag ser fram emot rollen som styrelseordförande och att ta ytterligare ett steg närmar utvecklingen av Eson Pac. Jag vill även ta tillfället i akt att tacka Lars Richardsson som axlat ansvaret som interim vd för företaget under denna process, säger Ann Rydholm, i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063