23948sdkhjf

Ica levererar maten ända in i kylen

Med ett digitalt lås installerat på dörren kan kunden få sin mat levererad ända in i bostaden.
Nu lanseras ett pilotprojekt där Ica, PostNord och Glue utvecklar ett nytt sät att handla mat på nätet. Med ett digitalt lås installerat på dörren kan kunden få sin mat levererad ända in i bostaden och uppackad i kylskåpet, även om kunden inte är hemma.

Med Glue Smart Lock kan dörren till hemmet öppnas och stängas via en smartphone och det går att dela ut digitala nycklar till familj, vänner eller företag. På det här sättet kan chauffören från PostNord, som i förväg har kundens godkännande och digitala nyckel, packa upp varorna från Ica inne i bostaden. Kunden behöver, enligt ett pressmeddelande, då inte passa någon leveranstid och behöver heller inte själv packa upp några varor.

– Vi utforskar nu framtidens sätt att handla mat på nätet och vill driva utvecklingen framåt. Med en sådan här tjänst gör vi kundernas vardag enklare, säger Anders Svensson, vd på Ica Sverige.

"In-i-kylenleveranser" lanseras som ett pilotprojekt och från och med vecka 16 kan man anmäla sitt intresse för att testa tjänsten.
Läs mer om: Ica
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079