23948sdkhjf

Torskpizza gav SM-guld

"Pizza är på väg att bli en trend på samma sätt som hamburgare", säger segraren.
Norsk torskrygg, gotländska betor och pepparrot. Det är receptet som bärgade SM-guldet till Solna och Restaurang Asplunds köksmästare Niclas Lundevall.

— Man kan leka lite med råvarorna som man lägger på, men basen för en bra pizza är en deg med balanserad sälta och sötma, bra råvaror kombinerat med en neutral tomatsås, säger Niclas Lundevall i ett pressmeddelande.

Receptet har han tagit fram tillsammans med kökschefen Petter Danielsson.

Den nykrönte SM-vinnaren tror att pizzan är på väg att få samma uppsving som hamburgaren.

— Pizza är på väg att bli en trend på samma sätt som hamburgare för några år sedan. I dag finns det många som gör annorlunda, bra pizzor, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.068