23948sdkhjf

Sibylla värvar Max-veteran

Ny försäljnings- och driftschef till driftsbolaget Nordic Fast Food.
Sibyllakedjans driftsbolag Nordic Fast Food har rekryterat Maria Hedman för att leda försäljnings- och driftsorganisationen. Maria Hedman kommer närmast från Jensens Bøfhus där hon varit regionchef. Tidigare har hon arbetat inom Max under 14 år, där hon varit både restaurang- och distriktschef.

— Jag är väldigt glad att vi nu får in Maria i vårt lag. Hon har erfarenheter och kunskaper som vi kommer att ha stor nytta av, samtidigt som vi förstärker stödet till våra befintliga franchisetagare, säger Sibyllakedjans vd Joakim Carlsson, i ett pressmeddelande.

I samma veva får den tidigare försäljningschefen Per Stenlund en ny roll. Han kommer fortsättningsvis att fokusera på nyetableringar och framtidsfrågor.

— Vi får en viktig resursförstärkning som ger oss möjlighet att hjälpa franchisetagarna att öka sin försäljning ännu mer, samtidigt som vi kan öka takten när det gäller att etablera ännu fler Sibyllarestauranger. Jag tror och hoppas att marknaden kommer att märka att Maria nu ingår i vår laguppställning, säger Joakim Carlsson.

Nordic Fast Food ägs gemensamt av Sibyllakedjans franchisetagare och Atria Concept.

Maria Hedman tillträdde som drifts- och försäljningschef 2 maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.12