23948sdkhjf

Lakritsfabriken + Sofiero = Sant

Ny samarbete för Sofieros 150 års jubileum.
I år firar slottsträdgården Sofiero 150 år och tillsammans med Lakritsfabriken i Ramlösa har en unik jubileumsask tagits fram. Mjölkchokladdoppad saltlakrits toppad med yoghurt- och blåbärsströssel, utformad av Sofieros designers, har skapat en ask värdig en 150-åring.

– Att få förfrågan om att skapa en unik jubileumsask för Sofieros 150 års jubileum, ett av Helsingborgs mest populära besöksmål är en stor ära, säger Martin Jörgensen vd och grundare för Lakritsfabriken i Ramlösa.

– Tillsammans med vår lakrits, den vackra designen från Sofiero och vännerna på Kartongbolaget har vi skapat en somrig och lyxig födelsedagsgåva.

Asken innehåller 12 chokladdoppade lakritsstänger och finns endast i begränsad upplaga och kommer att säljas främst i Helsingborgsområdet men även via webbutiken godasaker.se.

Sofiero slott och slottsträdgård strax norr om Helsingborg förenar kunglig tradition och internationellt erkänd trädgårdsinnovation. I år fyller Sofiero 150 år och det firas med en mängd jubileumsaktiviteter, bland annat invigs en helt ny jubileumsträdgård och på slottet visas jubileumsutställningen ”Kungligt konstnärskap” med en unik samling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078