Festivalsuccé för Max
Hamburgerkedjan säljer en grön burgare var fjärde sekund under Way Out West.
Läs också: Max blir helt vegetariskt
Menyn består av rätter ur den så kallade "Green-familjen", där bland annat en veganburgare finns att beställa. Hittills är det dock halloumiburgaren som gått bäst, avslöjar Fredrika Fredmark, pr-ansvarig på Max.
Igår slogs företagets egna timrekord och antalet expresskassor ska utökas från tolv till sjutton.
— Vilket fantastiskt mottagande vi har fått från festivalpubliken i Göteborg! Vi kunde inte vara mer nöjda med första dagen, varken med den goda stämningen eller med försäljningen. I genomsnitt sålde vi en grön burgare var fjärde sekund, säger Max Sverigechef Christoffer Bergfors, i en kommentar.
I skrivande stund tyngs Göteborgshimlen av ett grått molntäcke och regnet gör det ena opåkallade encore-framträdandet efter det andra.
— Som tur är har vi delvis tak, hälsar Fredrika Fredmark, till Food Supply.