23948sdkhjf

Så gick det för City Gross M.A.T.-koncept

Vad hände egentligen med satsningen på butikerna med saluhallskänsla?
För tre år sedan öppnade City Gross nya konceptbutik M.A.T. i Helsingborg, det som skulle vara starten för fler butiker med saluhallskänsla som fokuserade på färskvaror. Det blev en till, i Vällingby.

Sedan dess har skyltarna bytts ut och butikerna har fallit tillbaka till att vara helt vanliga City Gross-butiker, skriver Helsingborgs Dagblad. Enligt Bergendahls, ägare till City Gross, beror det inte på att konceptet misslyckades på något sätt.

– Vi kom på att det är enklare för kunderna om vi bara har ett koncept. Och för vår del blir det bara en version i marknadsföringen. Det blir mycket enklare och tydligare så här, säger Mikael Lagerwall, presskontakt på Bergendahls, till Helsingborgs Dagblad.

Enligt Mikael Lagerwall handlar det också om uppdatering och utveckling – alla City Gross butiker ska nu drivas med inspiration från M.A.T.-konceptets saluhallskänsla.

Den första (och före detta) M.A.T.-butiken är nu en av sju pilotbutiker för nya butiksupplägget City Gross 2.0, där miljön ska bli trivsammare genom bland annat varmare ljus och dörrar på alla kylar och frysar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079