23948sdkhjf

Café- och bagerikedjan förstärker

Nu öppnar Stockholmsbaserade kedjan i nya lokaler.
Café- och bagerikedjan Bröd & Salt har sedan grundandet 2011 ökat rejält genom nyetableringar, en resa som fortsätter för den Stockholmsbaserade kedjan.

Nu öppnar man ytterligare ett café, vilket blir det nionde i raden, tillsammans med ytterligare ett stenugnsbageri. Etableringen blir vid turisttäta Skeppsbrokajen i Gamla stan i Stockholm.

– Det känns spännande att öppna Bröd & Salt på ett av stadens vackraste promenadstråk, där många turister och stockholmare passerar, säger Michel Mourad, vd för Bröd & Salt, i ett pressmeddelande.

Bageriet vid Skeppsbrokajen blir nu kedjans huvudbageri, vilket tidigare var beläget i Hammarby Sjöstad. Förutom försäljning i de egna caféerna levererar man även till kunder inom dagligvaruhandeln – som Ica och Hemköp, samt andra aktörer i form av Sabis, Starbucks, hotell och restauranger.

Kedjan, som framförallt satsar på laktosfria produkter, planerar att öppna på två ställen till under året.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094