Färdiglagat à la Operakällaren igen
Restaurangen presenterar fem färdiglagade maträtter under etiketten Food by Nobis i ett antal livsmedelsbutiker.
Operakällaren och kökschef Stefano Catenacci lanserar klassiska måltider under namnet Food by Nobis som nu lanseras i ett antal Ica-butiker i initialt Stockholm.
– Det känns fantastiskt att vara tillbaka med färdiglagade maträtter. Kanske kommer inte alla ihåg, men jag var faktiskt pionjär på området för flera år sedan. Nu är jag tillbaka med fina premiumprodukter som jag känner mig väldigt stolt över, säger Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren i en kommentar.
På menyn finns köttbullar med potatismos, kokt kalv i dillsås, biffstroganoff med vildris, sendaninipasta med hummersås och fisk med het ingefärssås.
Rätterna presenteras i en- eller tvåtrågslösningar beroende på rätt, så att att exempelvis sås- och mosblandning undviks.
Operakällaren lanserade färdigrätter 2005 och sortimentet gör nu återkomst i livsmedelsbutikerna.