23948sdkhjf

Hotellkedja firar Apple Week – vill ta vara på höstens skörd

"En win-win-situation"
Under vecka 43 deltar alla nordiska Clarion Hotel i det kedjan valt att kalla Apple Week - ett initiativ tillsammans med kedjans matleverantörer för att ta hand om sommarens rikliga skörd av äpplen. Det skriver man i ett pressmeddelande.

Tillsammans med norska BAMA och svenska Martin & Servera kommer alla nordiska Clarion Hotel att bjuda både gäster och lokala invånare på äppelupplevelser mellan den 22 till 28 oktober. Detta för att ta vara på årets stora äppelskörd, som är en effekt av den rekordvarma sommaren som Norden haft.

– Apple Week är en del av Clarion Hotels långsiktiga strategi om att servera mer mat och dryck som är säsongsbetonad och närodlat. Att vi kan göra detta tillsammans med våra leverantörer och samtidigt öka våra gästers livskvalité med lite extra vitaminer är för oss en win-win-situation, säger Magnus Jansson, F&B Controller, Clarion Hotel, i pressmeddelandet.

Clarion-hotellen kommer under veckan att bjuda gäster på alkoholfria äppelshots vid incheck, hemgjord äppelmos till frukosten, extra mycket äpplen på konferensfikan och självklart blir det en hel del äppelkaka. Som ett led av Clarions filosofi att ta vara på hela kretsloppet kommer även så kallade “fula frukter” att tas till vara på - de som inte har “rätt” färg eller form kommer att komma till användning i shots, syltar och mos.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078