23948sdkhjf

Scan lanserar närproducerad julskinka

"Vi kommer fortsätta erbjuda samma uppskattade smak och kvalitet som den vanliga Scan Piggham-skinkan har"
I ett pressmeddelande skriver Scan att man lanserar regional julskinka med kött från tre utvalda gårdar: Skaraborg, Skåne och Mälardalen. Anledningen är att allt fler svenskar vill ha så lokalproducerade varor som möjligt.

Vilken region julskinkan kommer ifrån syns på förpackningen, med mer information om respektive område. Samtliga skinkor är sorten Scan Piggham.

– Anledningen till att vi valt att börja med Skaraborg, Skåne och Mälardalen är för att vi redan har fantastiska samarbetsgårdar inom dessa regioner. Vi kommer fortsätta erbjuda samma uppskattade smak och kvalitet som den vanliga Scan Piggham-skinkan har. Den stora skillnaden i år är att konsumenter kommer kunna köpa skinkan från den egna regionen och därmed fira en närproducerad jul i större utsträckning, säger Per Dalborg, Category Manager på Scan, i pressmeddelandet.

Julskinkorna väger cirka 3 kilo och är färdigkokta, vilket betyder att de är redo att griljeras direkt. Julskinkorna kommer säljas i dagligvaruhandeln i Skåne, Mälardalen och Skaraborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141