Nu lanseras Favorit Finfina
Ett nytt premiumsegment med spännande smaker.
– Allt fler efterfrågar ett större utbud med hög kvalité och vi är övertygade om att våra kunder kommer att bli nöjda. Det har varit en tidskrävande, men nödvändig, process där vi gått igenom och testat alla produkter noggrant. Nu har vi landat i 22 produkter som lanseras i ett första steg och som vi är riktigt stolta över, säger Cecilia Nilsson, chef för EMV-sortimentet hos Bergendahls Food, i pressmeddelandet.
Samtliga Favorit Finfina-produkter har ett ursprung och en tillverkningsprocess som skiljer ut sig från mängden. Exempelvis är pastan är framtagen av tredje generationens pastatillverkare och vattnet som används i tillverkningsprocessen kommer från en naturlig källa i Piedmont Italien. I sortimentet finns också oliver odlade på gamla familjejordbruk på den grekiska halvön Peloponnesos och en balsamvinäger lagrad i fat av fem olika träslag.
Produktlanseringen sker under vecka 47 och sortimentet kommer därefter att utökas löpande under 2019.
– Vi har jobbat hårt med våra egna varumärken sen 2010 och de här produkterna sticker verkligen ut. Jag längtar allra mest efter balsamvinägern! Den är riktigt god och det ska bli kul att introducera den för våra kunder, avslutar Cecilia Nilsson.
Favorit Finfina kommer i ett stilrent och exklusivt svart emballage samt som färdigpackade presentförpackningar, lagom till helgerna i december.