23948sdkhjf

Ny Förbundsdirektör på KF och Coop

Tommy Ohlström blir KF och Coops nya Förbundsdirektör.
-Det känns väldigt bra att ha Tommy Ohlström med på vår resa, säger Frank Fiskers vd och koncernchef på KF/Coop. Vi har en stor utmaning i utvecklingen av vår ägarstruktur och föreningsverksamheten, vilket är ett av många områden där Tommys erfarenhet kommer vara mycket värdefull.

Tommy Ohlström har en lång erfarenhet från föreningsarbete och politisk verksamhet. Han har under flera år arbetat som partikassör för socialdemokraterna. Han har även varit planeringschef på statsrådsberedningen samt statssekreterare på arbetsmarknadsdepartementet. Dessutom är han ordförande för Korpen Svenska motionsidrottsförbundet och ledamot av Riksidrottsstyrelsen.

-Jag ser verkligen fram mot att börja på KF och Coop. Jag har följt verksamheten utifrån och ser att det händer mycket spännande nu. Det ska verkligen bli intressant att bli en del av den utvecklingen, säger Tommy Ohlström, ny Förbundsdirektör på KF/Coop, i ett pressmeddelande.

Tommy Ohlström kommer att börja på KF/Coop den 1 januari 2013 och blir då en del av koncernledningen. Han efterträder Leif Linde som blir ny vd på Riksbyggen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109