23948sdkhjf

Nordjyske Medier köper majoriteten i Industry Supply

Från 1 november 2012 har Nordjyske Medier övertagit majoriteten i Industry Supply – moderbolaget bakom Industry Point Sweden som står bakom Food Supply och de övriga Supply-portalerna
Företaget kommer att drivas vidare med gemensamt ägande med Morten Petersen och Henrik Wolsing som fortsätter med den dagliga ledelsen.

Industri Supply grundades redan 2004 och har för närvarande 32 anställda i Sverige och Danmark. Branschportalerna skickar dagligen ut nyhetsbrev till över 100.000 beslutsfattare inom sju olika industrisektorer.

- Vi ser det som en riktig bra möjlighet för både medarbetarna och företaget. Vi ser fram till den sparring som vi som online mediaföretag kan få med Nordjyske-koncernen. Vi hoppas därmed att kunna ge våra läsare och medlemmar ett ännu bättre media i framtiden och vill löpande arbeta på att utvidga produktpaletten, säger Henrik Wolsing och Morten Petersen.

Nordjyske Mediers VD, Per Lyngby, glädjer sig åt det nya over det nye ägandet:

- Vi arbetar målrättat på att styrka vår digitala verksamhet. Dels av egen kraft, dels av förvärv, och Industry Supply passar bra in i den strategi. Vi förväntar att verksamheten kommer att utveckla sig ytterligare de kommande åren under ledelse av Morten Petersen och Henrik Wolsing i samarbete med medarbetarna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08