23948sdkhjf

Low2High Vacuum blir totalleverantörer

Low2High Vacuum tar ännu ett steg mot att bli totalleverantör inom vakuum
Low2High Vacuum har tagit ytterligare ett steg mot att bli totalleverantör inom vakuum. Från och med den 1 mars 2013 är företaget representant och exklusiv återförsäljare av Capitol Vacuums hela produktsortiment på den Nordiska marknaden.

-Vi har alltid utfört service på alla vakuumpumpsfabrikat, så det känns väldigt naturligt att nu även kunna sälja reservdelar till i princip alla vakuumpumpar som finns på marknaden, säger Christer Bengtsson, VD och ägare till Low2High Vacuum AB i ett pressmeddelande.

Eftersträvad utveckling
För drygt tre år sedan när Low2High Vacuum blev ett fristående företag, satsade de att företaget på sikt skulle bli den självklara samarbetspartnern inom vakuum, den enda leverantör inom området man behöver.

- Sedan dess har vi tagit in frystorkar i vårt program. Förra året välkomnade vi preparationsutrustning för/inom elektronmikroskopi genom att bli återförsäljare för SPI Supplies. Och nu breddar vi oss alltså ytterligare genom Capitol Vacuums stora reservdelssortiment. Detta gör att servicen gentemot våra kunder ökar ytterligare. De kunder som har vakuumpumpar från flera olika leverantörer behöver nu enbart vända sig till oss för att få allt de behöver. Både produkter/tillbehör och service, det är en enorm fördel, säger Christer Bengtsson.

Capitol Vacuum är baserat i Chantilly, Virginia i USA, och har representanter i Japan, Indien, Tyskland och England sedan tidigare. Avtalet gör Low2High Vacuum till exklusiv leverantör i hela Norden
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063