23948sdkhjf

Större och bredare utbud i frysdisken – men efterfrågan varierar

Kvaliteten på färdiga frysta rätter har ökat, så även utbudet. Fryst mat är både hälsosamt och minskar matsvinnet, menar tillverkarna.
Utbudet i frysdiskarna har blivit både större och bredare. Efter en försäljningsökning under pandemin har försäljningsvolymen minskat marginellt med tre procent det senaste året på frysta varor. Förutom när det kommer till fryst kyckling, som ökar med nio procent. 

Frysta grönsaker fortsätter att vara ungefär lika populärt som tidigare. De fä...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078