23948sdkhjf

Deglabbet satsar på pizzaslices i frysdisken

Under hösten smyglanserade Deglabbet deras premium hantverksfryspizza och frysdegar till dagligvaruhandeln. Nu satsar de på att skala upp produktionen. 
Deglabbet grundades av de tre vännerna Eric Gillsin, Simon Frisinger och Henric Smolak i april 2021. Mitt i den brinnande pandemin slog de upp dörrarna till deras första restaurang i Vasastan.

– Jag stod i kassan och tog emot beställningar och Eric och Simon stod i köket. Jag sa tio minuter en kvart till alla som beställde och sen helt plötsligt s...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079