Hon får helt ny chefsroll på Atria
Nelida Karlsson har flera års erfarenhet av hållbarhetsinitiativ inom livsmedelsindustrin. Bland annat från Dagab, Martin & Servera och Axel Johnson International.
– Det är en spännande tid att vara en del av Atria Sverige när företaget stärker sitt fokus på hållbarhetsfrågor. Hållbarhet är en viktig del av framtiden för livsmedelsindustrin och jag ser fram emot att göra en verklig skillnad, säger Nelida Karlsson i kommentar i ett pressmeddelande.
Hon spelar en central roll i Atrias arbete för att minska bolagets utsläpp av växthusgaser. Atria är officiellt godkända av Science Based Targets Initiative (SBTi), så hon blir den del i det fortsatta arbetet.
– Att ha en dedikerad och erfaren person som Nelida Karlsson i denna nyckelroll visar att Atria Sverige tar sin hållbarhetsagenda på allvar, kommenterar Karin Atterfors, vice vd och ansvarig för marknad, produktutveckling och innovation.
Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.