23948sdkhjf

Jakobsdals Charkuteri får utmärkelse

Jakobsdals Charkuteri får utmärkelse för prisvärd kvalitetsmat.
Av mer än 100 produkter från hela landet som provats av Husmansbords panel, fick Jakobsdals Charkuteri utmärkelse för Haga-Petters Grönpepparsalami, på Mitt Kök mässan i Stockholm. Hedersomnämnandet delades ut med motiveringen att det är salami av hög kvalitet till ett bra konsumentpris - en mycket prisvärd produkt.

- Vi tillagar vår salami på gammalt sätt, och det tar totalt 4 veckor genom rökning och torkning. Det är ett kvalitetsignum som är viktigt för oss, våra produkter skall alltid ha bästa smak, därför är en utmärkelse som denna extra roligt att få, säger Maria Skårberg, VD på Jakobsdals Charkuteri i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062