23948sdkhjf

Biodlarförening i samarbete med Kalf&Hansens kök

Biodlarförening levererar till Kalf&Hansens kök.
Kockar och biodlare runt om i Sverige samarbetar för att lyfta lokal honung. Nu startar biodlarföreningen i Tantolunden samarbete med flerfaldigt belönade snabbmatsrestaurangen Kalf&Hansen vid Mariatorget i Stockholm.

– Vår vision med den här restaurangen är att laga god, enkel och nyttig mat från rena råvaror. Nordisk, ekologisk snabbmat kallar vi det, berättar Rune Kalf Hansen på Kalf&Hansen i ett pressmeddelande.

Biodlaren Maria Sundin har fyra samhällen i sin koloni i Tantolunden, tillsammans med sin kompis Ulrika och dottern Magda.

– Det är alltid trevligt att sälja sin honung någon som uppskattar den och förstår att lokalproducerat är kvalitet, säger Maria Sundin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078